Automaatio - Hydrauliikka & Pneumatiikka

Pepperl+Fuchs Oy

www.pepperl-fuchs.fi

Vanattarantie 2, 37550 Lempäälä
Puhelin: +358 207 809 400
info@fi.pepperl-fuchs.com

Jäsenyys:
  • Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys

Pepperl+Fuchs Oy on vuonna 1987 perustettu dynaaminen ja tulevaisuuteen suuntaava yritys, joka tuo maahan ja myy konepajateollisuuden, robotiikan ja teollisuusautomaation komponentteja. Päämiehemme ovat johtavia automaatioalan valmistajia alallaan.

Asiakkaitamme ovat Suomen parhaiten menestyvät yritykset, joiden kilpailukyvyn edellytyksenä kiristyvillä kansainvälisillä markkinoilla ovat tuotannon sujuvuus, tuotteiden korkea laatu ja niiden maailmanlaajuinen saatavuus. Kaiken tämän Pepperl+Fuchs Oy pystyy tarjoamaan asiakkailleen.

Lempäälässä, Espoossa ja Oulussa toimivat konttorimme palvelevat asiakkaita joustavasti ja täsmällisesti. Erittäin toimituskykyinen varastomme keskellä teollisuus-Suomea Lempäälässä hoitaa toimitukset nopeasti ja tehokkaasti. Varastoamme kehitetään koko ajan asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Kaikista tärkeimmistä tuotteistamme on saatavana suomen-, englannin-, saksan-, italian-, espanjan- ja ranskankieliset esitteet. Henkilökuntamme on pitkään toiminut kyseisten tuotteiden teollisuusmyynnissä ja pystyy näin tarjoamaan parasta mahdollista asiantuntemusta.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: