HENRYn HR-palveluhakemisto

Coach Sari Ajanko-Salin (Pääkaupunkiseutu)

ICF Certified Coach (PCC)

www.businesscoaching.fi

Business Coaching Center, Hiilikatu 3, 00180 Helsinki
Puhelin: 040 557 3086
sari.ajanko-salin@businesscoaching.fi

Olen ICF:n sertifioima ammatticoach (PCC) ja kutsumukseni on toimia johdon ja esimiesten kumppanina. Taustalla omakohtainen johtamis- ja esimieskokemus kansainvälisestä organisaatiosta ja monipuolisia coachingiin ja vuorovaikutustaitoihin liittyviä opintoja. Coaching on yksilöllinenja tehokas valmennusohjelma, jossa pysähtymiset valmennettavan omien ajatusten äärelle tuottavat tulosta: oivalluksia, uutta energiaa, fokusta ja toimintaa.
Johdon ja esimiesten coaching. Yksilö, ryhmä- ja tiimicoaching. Coaching- ja sparraustaitojen valmennukset. Erityisosaamisalue: Moninaisuuden johtaminen.
Business Coaching Center on suomalainen coachingosaamiskeskus. Meiltä löydät tiimin Suomen parhaita coachingammattilaisia, joilla jokaisella on oma erityisosaamisalueensa. Business Coaching Center kouluttaa coacheja (Certified Business Coach® ja Certified Business Coach Master®) ja toteuttaa räätälöityjä valmennusohjelmia yrityksille, mm. Valmentava Johtaja/Esimiestyö ja konsultoi coachingkulttuurin kehittämisessä ja Kestävän Menestyksen saavuttamisessa.

Hakusanat: