Turvallisuus

Max Technologies Oy

www.maxtech.fi
www.maxtech.fi/tyoajanseuranta/
www.maxtech.fi/erp/

Vihikari 10, 90440 Kempele
Puhelin: +358 10 229 6200
myynti@maxtech.fi

Jäsenyys:
  • Koodia Suomesta
  • Suomalaisen Työn Liitto ry
  • Vastuu Group
Sertifikaatit:
  • Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki
  • AAA-luottoluokitus (Bisnode)
  • Luotettava Kumppani

Maxtech: Työtä helpottavat ja kannattavuutta parantavat järjestelmäratkaisut

Maxtech tarjoaa työnhallinnan kokonaisratkaisuita toiminnanohjaukseen, jotka ovat räätälöitävissä kaikkien yritysten käyttötarpeita vastaaviksi. Työnhallintaan, työajanseurantaan, paikannukseen ja työvuorosuunnitteluun kehitetty järjestelmä tehostaa työtä ja lisää kannattavuutta. Maxtech pitää huolen järjestelmän toimivuudesta, helpottaen asiakkaan työtä ja antaen vapauden asiakkaalle keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä pitää sisällään:

Työajanseuranta
Työntekijöiden työajan seuraaminen on lakisääteistä lähes jokaiselle yritykselle. Oli kyse sitten työpaikalla tapahtuvasta työstä, etätyöstä tai liikkuvasta työvoimasta, niin Maxtech työajanseurantajärjestelmä (www.maxtech.fi/tyoajanseuranta/) tarjoaa helppokäyttöisen ratkaisun organisaatioille ja yrityksille. TES-tulkinnat, palkka-aineistot, työaikapankki ja raportointi onnistuvat yhtä työkalua hyödyntäen. Leimauslaite, mobiilisovellukset ja web-pohjainen järjestelmä synkronoituvat yhteen kaikissa tilanteissa.

Työnhallinta
Hallitse resursseja, tehtäviä, projekteja, kalustoa ja henkilöstöä yhden järjestelmän avulla. Kaikki liiketoimintaprosessit yhteen sitova järjestelmä tehostaa työtä ja tekee yrityksen toiminnasta kannattavampaa. Järjestelmä mukautuu yrityksen kasvaessa ja työtehtävien monipuolistuessa yrityksen mukana.

Työvuorosuunnittelu
Säästä esimiesten kallista aikaa helppokäyttöisen työvuorosuunnittelujärjestelmän avulla. Työhyvinvointia parantavat selkeät työvuorolistat ja niiden suunnittelu onnistuvat helposti työkalulla. Pilvipohjainen järjestelmä yhdistyy poissaolojen hallinnan sekä työajanseurannan kanssa sulavasti. Varmista työvuorojen tasapuolisuus, säästä työaikaa ja lisää työhyvinvointia Maxtechin avulla.

Rakennusalan kulunvalvonta
Useimmissa rakennusalan yrityksissä lain velvoittama ilmoitusvelvollisuus kulunvalvonnassa työllistää aivan liikaa. Työntekijätietojen kerääminen, raportointi ja niiden toimittaminen verottajalle saakka hoituvat järjestelmän kautta automaattisesti ja suoraviivaisesti. Muodosta raportti työmaalla läsnä olevista henkilöistä ja kulkuluvista järjestelmän avulla. Vähennä nyt kulunvalvontaan kuluvaa työaikaa Maxtechin järjestelmän avulla.

Paikannuspalvelut
Ota yrityksen liikkuva kalusto, työkalukontit, henkilöstö ja ajoneuvot nyt helpommin seurantaan Maxtechin paikannuspalvelun avulla. Helposti räätälöitävä palvelu paikantaa reaaliajassa yrityksen kaluston sekä ajoneuvot. Pysy kartalla Maxtechin avulla.

Ajopäiväkirja
Mobiilissa sekä paikannuslaitteen avulla toimiva ajopäiväkirja mahdollistaa verottajan hyväksymän raportoinnin automaattisesti. Unohda manuaaliset ajopäiväkirjat ja helpota toimintaa automatisoidulla ratkaisulla. Näe kaikki yrityksen autoilla suoritettavat ajot suoraan järjestelmästä ja muodosta raportit kädenkäänteessä.

Räätälöidyt palvelut
Maxtech ei tarjoa valmista järjestelmää, vaan palvelun mihin sisältyy järjestelmän muokkaus yrityksen erikoistarpeisiin. Moduulipohjainen järjestelmä mahdollistaa "moduulien" eli eri osien ja ominaisuuksien lisäämisen osaksi järjestelmää ja integroituu muiden yrityksen käyttämien ohjelmistojen kanssa. Yksi järjestelmä, mistä löytyvät kaikki liiketoiminnan kannalta tärkeät asiat tehostaa työtä ja lisää koko yrityksen tehokkuutta.

Lue lisää Maxtechin palveluista: www.maxtech.fi/erp/

Hakusanat: