Turvallisuus

Careeria tarjoaa turvallisuusalan koulutusta niin alalle aikoville kuin jo alalla työskenteleville ammattilaisille, kuten vartijoille ja järjestyksenvalvojille, esimiehille ja johtajille.

Turvallisuusalan johto-, asiantuntija ja esimiestehtävissä toimiville on tarjolla turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintokoulutusta, joka sisältää myös vartioimisliikkeen vastaavan hoitajan pätevyyden.

Vartijana työskentelevät saavat turvallisuusalan ammattitutkinnosta osaamista ja pätevyyksiä vaativimmissa kohteissa ja tehtävissä toimimiseen. Uutta ammattia hankkivat osallistuvat ammatin perusvaatimukset täyttäviin vartijan ja järjestyksenvalvojan koulutuksiin.

Turvallisuusalan perustutkinto antaa perusvalmiudet työskennellä erilaisissa turvallisuusalan tehtävissä kuten esimerkiksi vartijana, järjestyksenvalvojana, turvalaiteasentajana tai turvatarkastajana.

Kouluttajamme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka tarvittaessa konsultoivat yrityksen johtoa ja kouluttavat eri organisaatioiden henkilökuntaa turvallisen työ- ja toimintaympäristön varmistamiseksi.

Hakusanat: