Sähkö

Eaton

www.eaton.fi

Koskelontie 25, PL 54, 02921 Espoo
Puhelin: +358 9 452 66 500
EatonCareFI@Eaton.fi

Jäsenyys:
  • TiES
  • SIL
  • STK
  • STUL
  • NSS

Eaton on energianhallintayhtiö, jonka liikevaihto oli vuonna 2018 21,6 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Eaton tarjoaa energiatehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita hallinnoimaan sähköistä, hydraulista ja mekaanista energiaa tehokkaasti, turvallisesti ja kestävästi. Eaton on sitoutunut parantamaan elämänlaatua ja ympäristöä virranhallintateknologioiden ja -palveluiden avulla. Eaton työllistää maailmanlaajuisesti noin 99 000 henkilöä, ja myy tuotteita asiakkailleen yli 175 maassa. Vieraile verkkosivustollamme Eaton.fi

Suomessa Eaton on osa Eatonin Electrical -liiketoimintaa. Liiketoiminta kattaa sähkönsyötön varmistuksen, valvonnan ja automaation, valaistuksen, rakenne-, johdotus- ja turvaratkaisut sekä tuotteet vaativiin ja vaarallisiin ympäristöihin teknisine palveluineen. Eaton vastaa globaaleilla ratkaisuillaan tämän päivän kriittisiin sähkönhallinnan haasteisiin.

Myyntiorganisaatiomme vastaa häiriöttömän sähkönsyötön järjestelmistä (UPS), keskijännitekojeistojen, pienjännitekeskusten ja -komponenttien sekä automaatiotuotteiden myynnistä ja huollosta. Eaton myös valmistaa UPS-laitteita Espoon tehtaalla ollen yksi harvoista tietotekniikka-alan yrityksistä, joilla on laajamittaista tuotantoa Suomessa. Eaton on Suomen UPS-markkinajohtaja.

Hakusanat: