Automaatio - Hydrauliikka & Pneumatiikka

Armatec Finland Oy

www.armatec.com

Juurakkotie 5 A 2, 01510 Vantaa
Puhelin: Kts. yhteyshenkilöt
finland@armatec.com

Oy Armatec Finland Ab on Vantaan Koivuhaassa sijaitseva, vuonna 2003 perustettu, teknisen kaupan maahantuonti- ja markkinointiyritys. Olemme tuoneet maahan johtavien eurooppalaisten toimittajien valmistamia teollisuusventtiileitä yli kymmenen vuoden ajan, merkittävimpänä LESER-varoventtiilit.

2013 alkaen ohjelmaamme on kuuluneet myös ranskalaiset Bernard Controlsin -sähkötoimilaitteet, joita on Suomessa myyty tuhansia viimeisten vuosikymmenien aikana. Bernard Controls on suunnitellut ja valmistanut sähkötoimilaitteita ja niihin liittyviä ohjausjärjestelmiä yli 80 vuoden ajan.

Vuonna 2015 Armatecista tuli Alfa Lavalin LVI-tuotteiden jälleenmyyjä Suomessa, Ruotsissa sekä Tanskassa. Yhteistyö mahdollisti laadukkaiden kokonaisratkaisujen tarjonnan nyt myös teollisuuden lisäksi kaukolämpö- ja kaukokylmäasiakkaille.

Oy Armatec Finland Ab kuuluu pohjoismaiseen Armatec-konserniin, jonka pääkonttori on Ruotsissa Göteborgissa. Armatecilla on tytäryhtiöt Suomen lisäksi Tanskassa ja Norjassa. Armatec toimittaa toimivia järjestelmiä, tuotteita ja ratkaisuja lämpö- ja jäähdytysjärjestelmiin sekä teollisuusprosesseihin.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: