HENRYn HR-palveluhakemisto

Coach Christel Berghäll-Högström (Pääkaupunkiseutu)

ICF Certified Coach (PCC)

www.stepbeyond.eu

Step Beyond Oy, Quartetto Business Park, Linnoitustie 4 A, 02600 Espoo
Puhelin: 050 564 3808
christel.berghall@stepbeyond.eu

Minulla on 15 vuoden kokemus kansainvälisistä henkilöstönjohtamistehtävistä ja olen erikoistunut organisaatioiden toiminnan tehostamiseen johtamisen kehittämisen ja strategisen henkilöstön johtamisen kautta.

Olen toiminut kansainvälisissä henkilöstönkehittämistehtävissä Nokia Oyj:ssä sekä
henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä suomalaisissa pörssiyhtiöissä kuten Amer Sports Oyj ja YIT Oyj. Minulla on sitä kautta vahva näkemys tämän päivän liiketoiminnallisista
haasteista ja johtajien pelikentästä.

Olen työskennellyt useilla toimialoilla, joita leimaa moniulotteisuus ja nopeat muutokset (IT, telekommunikaatio, urheiluvälineet ja tekstiilit, kiinteistötekniikka, rakentaminen ja teolliset palvelut). Työurani on ollut kauttaaltaan kansainvälistä ja olen työskennellyt Suomessa, Saksassa sekä Kiinassa.

Missioni on nostaa organisaatioiden johtaminen uudelle tasolle, jotta liiketoiminnalliset tavoitteet saavutetaan tehokkaammin. "Step Beyond - in business and in life"©.

Valmennan esimiehiä, johtoryhmän jäseniä ja HR ammattilaisia niin yksilöllisesti kuin tiimeissä. Tavoitteena on, että yksittäiset esimiehet ja tiiminjäsenet löytävät uusia ulottuvuuksia itsestään ja saavuttavat uuden tason omassa päivittäisessä toiminnassaan.

Valmennustyössäni tähtään esimiesten ja tiimien suorituksen ja johtamisen tehostamiseen uusien ajattelutapojen, toimintamallien ja voimavarojen käyttöönottamisen kautta. Hyödynnän kehityshankkeissa psykologisiin arvioihin perustuvia menetelmiä (esim. Myers Briggs Type Indicator (MBTI) arvio, FIRO-B arvio), Workplace Big 5, CPI-260, Change Style Indicator sekä muita kehittämistyökaluja (esim. 360o johtamisarvioita) asiakkaan tarpeiden mukaan.

Konsulttina autan organisaatiota kehittämään osaamisen- ja johtamisen menetelmiä ja ratkaisuja sekä johtamiskulttuuria, jotta liiketoiminnalliset tavoitteet saavutetaan tehokkaammin.

Hakusanat: