HENRYn HR-palveluhakemisto

Työnohjaaja Tarja Nummelin (Helsinki, Pääkaupunkiseutu)

Laillistettu psykologi, psykoterapeutti, työnohjaaja, ammatillinen opettaja, PsM

www.yhteisideat.fi

Mannerheimintie 5 C, 4. krs, 00100 Helsinki
Puhelin: 040 582 1547
tarja.nummelin@yhteisideat.fi

Ratkaisukeskeiset työnohjaus-, psykoterapia-, koulutus- ja konsultointipalvelut yksilöille, ryhmille ja yhteisöille. Kaikille palveluille on yhteistä vuorovaikutteisuus, käytännönläheisyys ja prosessinomaisuus sekä laaja-alainen ammatillinen kokemuspohja.

Työnohjauksen tavoitteena on ennaltaehkäistä haitallista kuormittumista sekä ylläpitää ja kehittää ammattitaitoa. Kokemuksia voidaan peilata yksilö- ryhmä- ja yhteisöohjauksissa. Työnohjaus on keskusteluun perustuvaa kokemuksellista oppimista, jota voidaan syventää toiminnallisilla menetelmillä. Työnohjauksen tavoitteet määritellään yhdessä asiakkaan kanssa. Työnohjauksen kesto voi vaihdella muutamasta kerrasta usean vuoden mittaiseen prosessiin. Työnohjaus voi olla itsenäinen hyvinvoinnin kehittämismenetelmä, tai se voidaan liittää osaksi muuta henkilöstön kehittämistoimintaa.

Voit tutustua työskentelyviitekehyksiini myös kirjoittamieni kirjojen kautta: "Keskusteleva esimiestyö. Opitaan kokemuksesta. WSOYpro, 2007 ja "Stressi haastaa työkyvyn. Varhainen puuttuminen esimiehen työkaluna. WSOYpro, 2008.

Hakusanat: