Turvallisuus

Pur-ait Oy

www.purait.fi

Lyhtytie 24, 00750 Helsinki
Puhelin: +358 9 350 9400
myynti@purait.fi

Jäsenyys:
  • Finnsecurity ry
Sertifikaatit:
  • SFS-EN 13241-1+A1

Vuonna 1977 perustettu perheyritys Pur-ait Oy on Suomen suurin aitojen ja porttien valmistaja, maahantuoja ja markkinoija. Vuonna 2015 yrityksen palveluksessa oli 23 henkilöä ja liikevaihto noin 4,5 miljoonaa euroa. Pur-ait Oy valmistaa ja toimittaa vuosittain lähes 200 kilometriä aitaverkkoa ja noin 1500 erilaista porttia.

Valtaosa myydyistä aidoista ja porteista on valmistettu omassa tuotantolaitoksessa, suomalaisen Purso Oy:n alumiiniprofiileista. Alumiini on myös arvokas kierrätysmetalli, joka voidaan helposti erotella muusta metallista yhä uudelleen hyötykäyttöön. Kaikesta alumiinijätteestä palautuu uusiokäyttöön kolme neljäsosaa, mikä on jo kansantaloudellisestikin merkittävää. Aitoihin ja portteihin käytettävät verkot kudotaan omassa tuotantolaitoksessa. Oma valmistus takaa nopeat ja täsmälliset toimitukset, mallisto on monipuolinen ja kattava. Vakiomallien ohella pystymme tarvittaessa valmistamaan myös asiakaskohtaisesti suunniteltuja ratkaisuja.

Porttien automatiikkatoimituksissa yhteistyökumppanina on suomalainen Ovitor Oy. Näin varmistetaan tuotteiden optimaalinen yhteensopivuus ja kestävyys myös vaativissa ympäristöissä. Pur-ait Oy:n valmistamat liukuportit on CE-hyväksyttyjä ja täyttävät standardin SFS-EN 13241-1+A1 vaatimukset.

Pur-ait Oy:llä on ainutlaatuista osaamista ja kokemusta aitojen ja porttien suunnittelusta sekä laaja kontaktipinta alan parhaisiin toimittajiin. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden johtavaa osaamista ja tietotaitoa.

Hakusanat: