Metalli

Oy Maanterä Ab

www.maantera.fi

Keinumäenkuja 2, 01510 Vantaa
Puhelin: 029 006 130
maantera@maantera.fi

Jäsenyys:
  • Teknisen Kaupan Liitto

Oy Maanterä Ab on metalliteollisuudessa käytettäviä työkaluja, hiomatarvikkeita ja tuotantokoneita maahantuova yritys.

Tarjoamme alan toimijoille kattavan ja ammattimaisen kokonais- palvelun, laadukkaat tuotteet sekä parhaat tekniset ratkaisut. Oy Maanterä Ab on perustettu vuonna 1941 ja kuuluu tänä päivänä ruotsalaiseen Indutrade Ab -konserniin. Konserniin kuuluu yli 200 yritystä yli 30:ssa eri maassa. Indutrade Ab työllistää yli 7000 teollisuuden ammattilaista.

Erikoisosaamistamme ovat metalli- ja konepajateollisuudessa käytettävät pora-, kierre-, jyrsintä-, sorvaus-, sahaus-, hionta-, harjaus- ja hoonaustyökalut. Tuotevalikoimamme kattaa myös mm. vanne- ja pyörösahat, magneetit, konepajojen ilmanpuhdistusjärjestelmät, varasto- logistiikan automaatiojärjestelmät sekä monet muut metalli- teollisuudessa tarvittavat laitteet.

Tavoitteenamme on olla vastuullinen ja ratkaiseva kumppani Suomen metalliteollisuuden menestyksessä. Pyrimme tavoitteeseen parantamalla yhdessä asiakkaidemme kanssa kilpailukykyä ja tuottavuutta laadukkailla valinnoilla sekä vahvalla ammattiosaamisella.Tässä pyrkimyksessä meitä auttaa vuosikymmenien aikana hankittu tekninen tietotaito ja kokemus sekä toimittajien vankka ja osaava tuotekehitys.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: