Elektroniikka

Dosmar Oy

www.dosmar.fi

Kylvöpolku 6, 00680 Helsinki
Puhelin: +358 9 887 0230
dosmar@dosmar.fi

Jäsenyys:
  • Elkomit ry

Dosmar Oy on vuonna 1993 perustettu varastoiva maahantuontiyritys, joka toimittaa kaupan, teollisuuden ja julkishallinnon sovelluksiin viivakoodi- ja automaattisen tunnistuksen tuotteita sekä kassaoheislaitteita. Lisäksi toimitamme erikoiskomponentteja automaatio- ja elektroniikkateollisuudelle.
Tarjoamme ratkaisuja kaupalle, teollisuudelle ja julkishallinnolle tuottavuuden, kilpailukyvyn ja laadun parantamiseksi yhteistyössä toimialoittain parhaiden järjestelmätoimittajien kanssa. Näin asiakkaamme voivat parhaiten hyödyntää Dosmar Oy:n ydinosaamiseen liittyvää tuotekohtaista sovellusosaamista ja järjestelmätoimittajien toimialaosaamista.
Tuotevalikoimamme on mahdollisimman kattava tarjoten asiakkaillemme keskittämisedun. Toimittajamme ovat tunnettuja ja edustavat alansa ehdotonta huippua maailmanlaajuisesti. Näin voimme tarjota keskitetysti tunnetut ja laadukkaat tuotteet kilpailukykyisesti nyt ja tulevaisuudessa.
Ammattitaitoinen henkilökunta, kattava tuotevalikoima, laadukkaat ja kilpailukykyiset tuotteet, nopeat toimitukset, suomenkielinen tekninen tuki sekä huolto-, varaosa- ja tarvikepalvelut ovat toimintamme takeena.

Hakusanat: